Flere fordele til boligejere

Vi har skræddersyet et fordelsprogram til dig - MineMål, så du kan komme et skridt tættere på dine mål og drømme som boligejer.

Læs mere om MineMål

Bank for boligejere

Nykredit BoligBank er bank, boliglån og formuerådgivning til boligejere.

I Nykredit BoligBank får alle ens priser uden forhandling. Det er dine behov, der definerer dine fordele.

Se dine muligheder

Boligberegnere

Hvad kan jeg købe for?

Få en vejledende beregning på, hvor meget du kan købe bolig for.

Beregn

Lån til ny bolig

Få en vejledende beregning på, hvor meget lån til ny bolig koster.

Beregn

Lån i din bolig

Få en vejledende beregning på, hvad det koster at låne i din bolig.

Beregn

Mere til flere

I Nykredit er vi ikke helt som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi er også en forretning ejet af en forening – og det er det, der gør hele forskellen.

Vi er dér, hvor der er brug for os. Faktisk står vi sammen med vores partnere i Totalkredit for over 40 % af alle realkreditlån til private boligejere. Og for 65 % af udlånet uden for de større byer.

Læs mere

Ny app giver dig overblik over realkredit

Med den nye app fra Totalkredit og Nykredit kan du hurtigt se, hvad de forskellige lånetyper betyder for dig, hvis du vil købe bolig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge det realkreditlån, du allerede har.

 

Læs mere og download app

Webinarer om pension

Der kan være mange måder at spare op til sin pension,og det kan være svært at overskue, om du gør det på den rigtige måde. Når reglerne samtidig ændrer sig hele tiden, kan det blive svært at overskue – men ikke mindre relevant at forholde sig til.

Vi tilbyder tre webinarer, som henvender sig til dig, alt efter hvor du er i forhold til din pension.

Se aktuelt webinar

Bliv kunde i Nykredit BoligBank

Nykredit BoligBank er boligfinansiering, pension, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet. Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi.

Og i Nykredit BoligBank får hele din familie samme vilkår og fordele som dig – uanset hvordan familien ser ud, og hvordan I bor og lever.

 

 
Bliv kunde i Nykredit