Dagens obligationsmarked

Tirsdag 19. februar 2019.

De amerikanske markeder var lukkede i går på grund af Presidents Day. De europæiske aktiemarkeder havde en stille dag uden de store udsving og lukkede dagen uforandret.

Handelsforhandlingerne melle Kina og USA bliver genoptaget i dag i Washington og det vil helt sikkert påvirke de finansielle markeder resten af ugen. Senere på ugen vil forhandlingerne blive fuldt op af højtstående samtaler. De seneste optimistiske signaler indikere at begge parter går efter at finde en løsning på handleskonflikten. 

 

EU kommisionens formand Jean-Claude Juncker varslede i går at EU vil modsvarer ethvert amerikansk toldangreb på den europæiske bilsektor. Denne udmelding kommer efter at Trump har modtaget en rapport der sandsynligvis indeholder muligheden for at påføre importerede biler og bildele en straftold på 25%, hvilket Trump vil bruge til at tvinge Europa til at åbne sit marked for landbrugsvarer.

 

I Storbritannien besluttede syv parlamentsmedlemmer fra Labour med Jeremy Corbyn i spidsen i går, at forlade partiet og oprette en ny parlamentsgruppe ”The Independents”. Baggrunden er bl.a. en uenighed om partiets Brexit-linje, samt en lang række øvrige politiske uenigheder (bl.a. om partiets håndtering af antisemitisme).

 

Tirsdag bliver endnu en stille dag på nøgletalsfronten, så fokus vil bl.a. være på politiske begivenheder.


Udbetalingskursen på 1,5% 2050 med afdrag er 97.05 og F-kort (Juli’21) er 99,95.