2,4 mia. kroner på vej til kunderne

Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give Nykredit-koncernen et samlet tilskud på 2,4 mia. kroner. Se, hvad du får ud af pengene.

Kunder i Nykredit og kunder med Totalkreditlån kan glæde sig til kontante fordele for 2,4 mia. kr. Pengene kommer fra Forenet Kredit, der ejer Nykredit-koncernen. Forenet Kredit har givet Totalkredit 1,7 mia. kr. og Nykredit Realkredit 0,7 mia. kr., og pengene kommer dig til gode.

 

Er du Totalkredit-kunde, får du KundeKroner. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, får du 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på din bidragsbetaling.

 

Som erhvervskunde i Nykredit Realkredit får du ErhvervsKroner, som også er 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på bidragsbetalingen.

 

Derudover bruger vi pengene til at udvide kundeprogrammerne i Nykredit med yderligere fordele.

 

Vil du vide mere? Læs selskabsmeddelelsen (åbner i nyt vindue)

Relaterede Artikler

Artikel | 3 min

Yngre boligkøbere vælger sikre lån

Sikre lån beskytter mod faldende boligpriser – og det benytter stadig flere yngre boligkøbere sig af, viser tal fra Totalkredit.
Artikel | 4 min

Boligpriser bremser op - men gør markedet sundere

Priser på ejerlejligheder i København har vist markant svagere stigningstakt på pris og handelsaktivitet. Bolig –og formueøkonom Mira Lie Nielsen ser udviklingen som et sundhedstegn og forventer fortsat prisstigninger.
Artikel | 3 min

Se de lån, sommerhusejerne vælger

For et år siden blev det muligt at finansiere sommerhuset med helt op til 75 procent realkreditbelåning, og det vælger 7 ud af 10 sommerhusejere at gøre. Se, om det også er en god ide for dig.