2,4 mia. kroner på vej til kunderne

Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give Nykredit-koncernen et samlet tilskud på 2,4 mia. kroner. Se, hvad du får ud af pengene.

Kunder i Nykredit og kunder med Totalkreditlån kan glæde sig til kontante fordele for 2,4 mia. kr. Pengene kommer fra Forenet Kredit, der ejer Nykredit-koncernen. Forenet Kredit har givet Totalkredit 1,7 mia. kr. og Nykredit Realkredit 0,7 mia. kr., og pengene kommer dig til gode.

 

Er du Totalkredit-kunde, får du KundeKroner. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, får du 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på din bidragsbetaling.

 

Som erhvervskunde i Nykredit Realkredit får du ErhvervsKroner, som også er 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på bidragsbetalingen.

 

Derudover bruger vi pengene til at udvide kundeprogrammerne i Nykredit med yderligere fordele.

 

Vil du vide mere? Læs selskabsmeddelelsen (åbner i nyt vindue)

Relaterede Artikler

Artikel | 5 min

Kig i krystalkuglen: Sådan bliver boligmarkedet i 2019

Huspriserne vil stadig stige i 2019, men det går ikke så hurtigt længere. Læs boligøkonom Mira Lie Nielsens prognose for boligmarkedet i år, og få hendes tip, hvis du overvejer at købe hus eller lejlighed i 2019.
Artikel | 2 min

Flere KundeKroner og ny rabat til erhvervskunder

Der er flere KundeKroner på vej til dig, der har et privat realkreditlån i Totalkredit, og som noget helt nyt bliver der også rabatter til erhvervskunder med realkreditlån – også landbruget og andelsboligforeninger.
Artikel | 3 min

Priserne på ejerlejligheder falder i København

I en helt ny boligprisprognose forventer Nykredit for første gang i seks år, at priserne på ejerlejligheder falder i København og i Aalborg.