2,4 mia. kroner på vej til kunderne

Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give Nykredit-koncernen et samlet tilskud på 2,4 mia. kroner. Se, hvad du får ud af pengene.

Kunder i Nykredit og kunder med Totalkreditlån kan glæde sig til kontante fordele for 2,4 mia. kr. Pengene kommer fra Forenet Kredit, der ejer Nykredit-koncernen. Forenet Kredit har givet Totalkredit 1,7 mia. kr. og Nykredit Realkredit 0,7 mia. kr., og pengene kommer dig til gode.

 

Er du Totalkredit-kunde, får du KundeKroner. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, får du 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på din bidragsbetaling.

 

Som erhvervskunde i Nykredit Realkredit får du ErhvervsKroner, som også er 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på bidragsbetalingen.

 

Derudover bruger vi pengene til at udvide kundeprogrammerne i Nykredit med yderligere fordele.

 

Vil du vide mere? Læs selskabsmeddelelsen (åbner i nyt vindue)

Relaterede Artikler

Artikel | 4 min

Hellere vente på gode vurderinger end hurtigt juks

Endnu en udskydelse af de nye ejendomsvurderinger. Skatteministeren har offentliggjort, at boligejeren må vente yderligere et år på de nye offentlige ejendomsvurderinger.
Artikel | 2 min

Nykredits andelsboliglån er bedst i test

Forbrugerrådet Tænk har testet en række andelsboliglån, og Nykredits andelsboliglån får stemplet ”bedst i test”.
Artikel | 2 min

Flere KundeKroner og ny rabat til erhvervskunder

Der er flere KundeKroner på vej til dig, der har et privat realkreditlån i Totalkredit, og som noget helt nyt bliver der også rabatter til erhvervskunder med realkreditlån – også landbruget og andelsboligforeninger.