2,4 mia. kroner på vej til kunderne

Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give Nykredit-koncernen et samlet tilskud på 2,4 mia. kroner. Se, hvad du får ud af pengene.

Kunder i Nykredit og kunder med Totalkreditlån kan glæde sig til kontante fordele for 2,4 mia. kr. Pengene kommer fra Forenet Kredit, der ejer Nykredit-koncernen. Forenet Kredit har givet Totalkredit 1,7 mia. kr. og Nykredit Realkredit 0,7 mia. kr., og pengene kommer dig til gode.

 

Er du Totalkredit-kunde, får du KundeKroner. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, får du 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på din bidragsbetaling.

 

Som erhvervskunde i Nykredit Realkredit får du ErhvervsKroner, som også er 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019 som rabat på bidragsbetalingen.

 

Derudover bruger vi pengene til at udvide kundeprogrammerne i Nykredit med yderligere fordele.

 

Vil du vide mere? Læs selskabsmeddelelsen (åbner i nyt vindue)

Relaterede Artikler

Nyheder | 3 min

Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nykredit Bank

Forbrugerrådet Tænk har testet en række bankers boligkredit-produkter. Nykredit ender i toppen og får en anbefaling fra Tænk.
Bolig | 3 min

Stadig flere danskere køber feriebolig i udlandet

Drømmen om et feriehus på Mallorca bliver til virkelighed for stadig flere danskere. Men ferieboligen skal ikke være en investering, du forventer giver overskud, siger Nykredits boligøkonom. Læs hvorfor.
Analyser og kommentarer | 3 min

Bedsteforældre følger børnene til storbyen

Tendens: Seniorer over 60 år skifter parcelhuset i forstaden ud med en lejlighed i byen, hvor kulturliv og børnebørn trækker.