Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nykredit Bank

Forbrugerrådet Tænk har testet en række bankers boligkredit-produkter. Nykredit ender i toppen og får en anbefaling fra Tænk.

Drømmer du om et nyt køkken? Eller skal du bygge ud? Så er et banklån med sikkerhed i din bolig måske noget for dig. I Nykredit Bank kaldes sådan et lån for et PrioritetsLån eller en FriværdiKonto.

 

Forbrugerrådet Tænk har netop offentliggjort en sammenligning af en række bankers såkaldte boligkreditter. Nykredit Banks Prioritetslån og Friværdikonto får i undersøgelsen stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Anbefaler”. Det skyldes blandt andet, at man som kunde i Nykredit Banks BoligBank365 har mulighed for at få et Prioritetslån med årlige omkostninger i procent (ÅOP) på ned til 1 procent. Det er den laveste ÅOP i undersøgelsen.

 

Hvad er en boligkredit? 

En boligkredit er en kredit i friværdien i din bolig. Forskellen på en boligkredit og et lån er, at du først betaler renter på kreditten, når du begynder at bruge af den. Fordelen ved disse lån er, at du får en fleksibel adgang til din opsparing. Det kan fx være, at du har brug for penge løbende til forskellige, mindre renoveringsprojekter, en konfirmationsfest og en rejse. Så kan en Friværdikonto fx være den billigste og mest fleksible måde at låne pengene.

Hvad betyder ordene?

Friværdikonto
FriværdiKonto er en kassekredit med sikkerhed i din bolig, hvor du kun betaler rente af det beløb, du trækker - dog betaler du en løbende provision af kredittens størrelse.
Læs mere om FriværdiKonto

 

Prioritetslån
Nykredit Bank PrioritetsLån er et lån med sikkerhed i din bolig. Her får du både fordelene ved en variabel rente og den fleksibilitet, der er knyttet til en kredit.
Læs mere om PrioritetsLån

Relaterede Artikler

Artikel | 2 min

Julehusker: Det skal du nå i 2018

Inden du går omkuld i brunkager og gran, bør du se, om du kan spare penge ved at tjekke din økonomi. Men noget af det skal du nå at gøre det inden jul. Læs hvorfor, og se, hvad du skal gøre her.
Artikel | 4 min

Hellere vente på gode vurderinger end hurtigt juks

Endnu en udskydelse af de nye ejendomsvurderinger. Skatteministeren har offentliggjort, at boligejeren må vente yderligere et år på de nye offentlige ejendomsvurderinger.
Artikel | 3 min

Boligprisprognosen: Priserne på ejerlejligheder falder i København, men i resten af landet går huspriserne stadig op

I en helt ny prognose venter Nykredit for første gang i seks år, at priserne på ejerlejligheder falder i Købehavn og i Aalborg.