Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nykredit Bank

Forbrugerrådet Tænk har testet en række bankers boligkredit-produkter. Nykredit ender i toppen og får en anbefaling fra Tænk.

Drømmer du om et nyt køkken? Eller skal du bygge ud? Så er et banklån med sikkerhed i din bolig måske noget for dig. I Nykredit Bank kaldes sådan et lån for et PrioritetsLån eller en FriværdiKonto.

 

Forbrugerrådet Tænk har netop offentliggjort en sammenligning af en række bankers såkaldte boligkreditter. Nykredit Banks Prioritetslån og Friværdikonto får i undersøgelsen stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Anbefaler”. Det skyldes blandt andet, at man som kunde i Nykredit Banks BoligBank365 har mulighed for at få et Prioritetslån med årlige omkostninger i procent (ÅOP) på ned til 1 procent. Det er den laveste ÅOP i undersøgelsen.

 

Hvad er en boligkredit? 

En boligkredit er en kredit i friværdien i din bolig. Forskellen på en boligkredit og et lån er, at du først betaler renter på kreditten, når du begynder at bruge af den. Fordelen ved disse lån er, at du får en fleksibel adgang til din opsparing. Det kan fx være, at du har brug for penge løbende til forskellige, mindre renoveringsprojekter, en konfirmationsfest og en rejse. Så kan en Friværdikonto fx være den billigste og mest fleksible måde at låne pengene.

Hvad betyder ordene?

Friværdikonto
FriværdiKonto er en kassekredit med sikkerhed i din bolig, hvor du kun betaler rente af det beløb, du trækker - dog betaler du en løbende provision af kredittens størrelse.
Læs mere om FriværdiKonto

 

Prioritetslån
Nykredit Bank PrioritetsLån er et lån med sikkerhed i din bolig. Her får du både fordelene ved en variabel rente og den fleksibilitet, der er knyttet til en kredit.
Læs mere om PrioritetsLån

Relaterede Artikler

Bolig | 2 min

Her er de fradrag, du måske har glemt

Har du husket alle dine fradrag, og hvordan får du mest muligt ud af din tilbagebetaling fra skat? Mange danskere får ikke registreret deres fradrag rigtigt, og risikerer derfor at snyde sig selv.
Bolig | 2 min

Lav rente og gebyrrabat på lån til el-, brint- og hybridbiler

Skal du låne til en el- eller hybridbil, får du nu en lavere rente end på et tilsvarende lån til en bil, der kører på benzin eller diesel.
Bolig | 5 min

Guide: Sommerhuskøb i 2019

Overvejer du at købe eller sælge sommerhus i år? Vi tager temperaturen på sommerhusmarkedet netop nu. Se fx, hvad et sommerhus koster, og få tre tip, der gør det billigere at være sommerhusejer.