Forbrugerrådet Tænk anbefaler Nykredit Bank

Forbrugerrådet Tænk har testet en række bankers boligkredit-produkter. Nykredit ender i toppen og får en anbefaling fra Tænk.

Drømmer du om et nyt køkken? Eller skal du bygge ud? Så er et banklån med sikkerhed i din bolig måske noget for dig. I Nykredit Bank kaldes sådan et lån for et PrioritetsLån eller en FriværdiKonto.

 

Forbrugerrådet Tænk har netop offentliggjort en sammenligning af en række bankers såkaldte boligkreditter. Nykredit Banks Prioritetslån og Friværdikonto får i undersøgelsen stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Anbefaler”. Det skyldes blandt andet, at man som kunde i Nykredit Banks BoligBank365 har mulighed for at få et Prioritetslån med årlige omkostninger i procent (ÅOP) på ned til 1 procent. Det er den laveste ÅOP i undersøgelsen.

 

Hvad er en boligkredit? 

En boligkredit er en kredit i friværdien i din bolig. Forskellen på en boligkredit og et lån er, at du først betaler renter på kreditten, når du begynder at bruge af den. Fordelen ved disse lån er, at du får en fleksibel adgang til din opsparing. Det kan fx være, at du har brug for penge løbende til forskellige, mindre renoveringsprojekter, en konfirmationsfest og en rejse. Så kan en Friværdikonto fx være den billigste og mest fleksible måde at låne pengene.

Hvad betyder ordene?

Friværdikonto
FriværdiKonto er en kassekredit med sikkerhed i din bolig, hvor du kun betaler rente af det beløb, du trækker - dog betaler du en løbende provision af kredittens størrelse.
Læs mere om FriværdiKonto

 

Prioritetslån
Nykredit Bank PrioritetsLån er et lån med sikkerhed i din bolig. Her får du både fordelene ved en variabel rente og den fleksibilitet, der er knyttet til en kredit.
Læs mere om PrioritetsLån

Relaterede Artikler

Nyheder | 1 min

2,4 mia. kroner på vej til kunderne

Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give Nykredit-koncernen et samlet tilskud på 2,4 mia. kroner. Se, hvad du får ud af pengene.
Bolig | 3 min

Stadig flere danskere køber feriebolig i udlandet

Drømmen om et feriehus på Mallorca bliver til virkelighed for stadig flere danskere. Men ferieboligen skal ikke være en investering, du forventer giver overskud, siger Nykredits boligøkonom. Læs hvorfor.
Analyser og kommentarer | 3 min

Bedsteforældre følger børnene til storbyen

Tendens: Seniorer over 60 år skifter parcelhuset i forstaden ud med en lejlighed i byen, hvor kulturliv og børnebørn trækker.