Daglig økonomi

Der er mange aspekter af den daglige økonomi, man skal holde styr på. Fællesnævneren for dem alle er, at jo bedre et overblik man har over disse aspekter, jo nemmere bliver hverdagen. I Nykredit hjælper vi dig godt på vej og tilbyder en række muligheder og løsninger, der letter i hverdagen.

Få overblik

Mere luft i økonomien

Drømmer du om et større råderum, der giver plads til uforudsete udgifter eller mulighed for spontanitet i hverdagen? Din bolig kan være nøglen til at åbne døre og give dig mere luft i økonomien.

Læg et budget

Med et budget står det klart, hvad du har til rådighed hver måned. Det giver dig et overblik over dine udgifter og færre bekymringer i hverdagen.

Forbrugsoverblik

Få overblik over dit forbrug og den daglige økonomi ved at oprette "Forbrugsagenter" i din netbank. De kan hjælpe dig med at holde styr på indtægter og udgifter.

Netbank og betalingsmuligheder

Mange betalingsmuligheder

MobilePay, Nykredit Wallet, Kontakløse kort - Vi tilbyder vi en række forskellige betalingsmuligheder, som du kan anvende i din hverdag.

MitNykredit til mobil og tablet

Når du installerer MitNykredit på din mobil eller tablet, kan du klare langt de fleste almindelige bankforretninger - uanset hvor du befinder dig.

Netbank - MitNykredit.dk

Med MitNykredit.dk kan du gå i banken fra din pc - når det passer dig. Du får nemt og hurtigt overblik over din økonomi, og du får adgang til en række funktioner.

Forsikring

Anmeld skade

Vi står klar, når skaden sker! Når uheldet er ude, kan du anmelde din skade hurtigt og nemt.

Ny forsikring

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige forsikringer, der passer til dine behov i hverdagen.

Er du rigtigt forsikret?

Dine forsikringer bør passe til det sted i livet, hvor du er lige nu. Lad os hjælpe dig med at finde ud af, om du har de rigtige dækninger.

Større udgifter

Købe bil

Uanset om du drømmer om en ny eller brugt bil, er første skridt på vejen at få overblik over, hvordan du kan finansiere den.

Uforudsete udgifter

Går vaskemaskinen i stykker eller bryder bilen sammen? Det kan være rart at have lidt stående på kontoen, så budgettet ikke skrider.

Ud og rejse

Drømmer du om at tage en pause fra hverdagen og rejse ud og opleve verden i en længere periode? Så er det godt at starte planlægningen i god tid.

Få mere overskud i hverdagen

Når hverdagen ruller, og arbejds- og familieliv skal gå op i en højere enhed, drømmer mange om mere tid, men tror ofte, at det ikke er muligt. Et kig på økonomien kan dog gøre drømmen om mere tid til virkelighed.

Læs om, hvordan du får mere tid i hverdagen

Aktuelle nyheder om Bolig- og privatøkonomi

Bolig | 3 min

Stadig flere danskere køber feriebolig i udlandet

9. april, 2018
Boligmarked | 3 min

Sådan bliver sommerhusmarkedet i 2018

21. marts, 2018
Analyser og kommentarer | 3 min

Lavere rente på boliglånet kan give skattesmæk

12. marts, 2018