Vi hjælper dig med at få din formue til at vokse

Hvad består din formue egentlig af?

Din formue består af din pension, friværdien i din bolig og din opsparing. Det vigtigste er ikke størrelsen af hver af de tre områder, men fordelingen mellem dem og hvordan de justeres efter, hvor du er i livet og dine fremtidsplaner.

Læs mere

Din bolig

Boligen er for langt de fleste den største post i budgettet, men samtidig en vigtig knap, du har at justere på, hvis du har behov for at ændre din økonomiske situation.

Læs mere

Din opsparing

Mange undlader at investere deres opsparing, fordi de er nervøse for at tabe penge, men omvendt tænker de færreste over, at de faktisk taber penge på, at pengene står kontant.

Læs mere

Din pension

En god pension giver tryghed gennem hele dit liv. Den sikrer din familie, hvis du bliver syg eller dør. Samtidig giver den dig mulighed for at leve det liv, du ønsker, når du trækker dig tilbage.

Læs mere

Hvordan vil du helst investere?

Hvis du vil investere dine penge har du tre muligheder: Du kan investere selv, investere sammen med os eller lade os investere pengene for dig.

Vi investerer for dig

Har du ikke selv tid til at pleje dine investeringer, eller vil du bare bruge tiden på noget andet, så overlad investeringerne til os.

Læs mere

Du investerer med os

Vi samarbejder om at investere dine penge. Du træffer selv beslutningen, men vi kommer med anbefalinger og gode råd.

Læs mere

Du investerer selv

Du kan spare penge, hvis du selv investerer dine penge. Det er nemt og overskueligt at handle værdipapirer i Nykredits netbank.

Læs mere

Vigtigste overvejelser ved investering

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko, du er villig til at tage.

Læs mere

Fordele til dig

Vi tilbyder attraktive kundekoncepter, som er tilpasset dine behov og hvor du kan få personlig formuerådgivning om alt fra afkast til risikostyring. Dine penge investeres efter trykprøvede metoder og vi arbejder for at din formue kommer til at passe til det, du drømmer om.

Nykredit BoligBank

Nykredit BoligBank er boligfinansiering, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet.

Læs mere

Nykredit ErhvervsBank

Nykredit ErhvervsBank er til dig, som driver egen virksomhed og søger personlig rådgivning - både om økonomien i din virksomhed og derhjemme.

Læs mere

Private Banking

Nykredit Private Banking er til dig med en formue over 2 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning om din økonomi og formue.

Læs mere

investors insights

Pension | 3 min

Pensionsekspert: du må indstille dig på at blive fattigere

22. marts, 2018
Investering | 3 min

Morningstar kårer Nykredit Invest som Bedst til Aktier og Obligationer

21. marts, 2018
Investering | 2 min

Styrkelsen af Xi Jinping har investeringsmæssige konsekvenser

21. marts, 2018
Økonomi | 2 min

Chefstrateg: Derfor tror vi mere på Europa end USA

16. marts, 2018
Økonomi | 2 min

Cheføkonom: Lockout kan pause opsvinget

16. marts, 2018