Sådan balancerer du din portefølje

I en verden, der er usikker og svær at forudse, er det vigtigt at fastholde en portefølje, der ikke satser på ét bestemt udfald. Det fortæller Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, og forklarer hvordan man gør det. Han giver også et konkret eksempel på, hvordan en af Nykredits egne porteføljer ser ud.

Italienerne skal til valg inden 20. maj næste år, og udfaldet kan ramme danske aktierEndelig er Donald Trump ude med riven efter Tyskland i et tweet. Spørgsmålet er om det kan føre til protektionistiske tiltag mod Europas største økonomi. 

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Politik | 2 min

Video: Britisk valgresultat tænder håb for danske virksomheder

Med et svækket Konservative er der lagt op til et mere blødt britisk exit fra EU. Det er godt nyt for danske virksomheder, siger Klaus Dalsgaard, chefstrateg i Nykredit.
Politik | 2 min

Investorerne skal holde øje med europæiske valg og ECB-møde

Europas næststørste og tredjestørste økonomier, Storbritannien og Frankrig, skal begge til valg i denne uge. Det er begivenheder, man som investor med fordel kan holde øje med. Det siger Nykredits analytiker, Frederik Romedahl.
Aktier | 2 min

Chefporteføljeforvalter: Sådan investerer vi i kunstig intelligens og robotter

Kunstig intelligens og automatisering bliver spået at revolutionere vores samfund, og Nykredit Invest er også med på vognen, når det kommer til investeringer.