Når nye behov opstår

Skal du købe din første bolig, står du i skilsmisse, er på vej på pension, flytter børnene hjemmefra eller har familien vokseværk? Nye tider kræver overblik. Vi giver god råd og guider dig, når livet stiller nye krav til din bolig og økonomi.

Nye tider

I flytter sammen

Når en bliver til flere, og I sammen skal have en hverdag til at hænge sammen, opstår der nye økonomiske muligheder og udfordringer.

I skal giftes

Få gode råd om, hvordan I får styr på økonomien, når drømmebryllup og budget skal forenes.

Familien bliver forøget

Når familien vokser med en lille nyfødt, vil det påvirke privatøkonomien. Mange har en lavere indtægt under barslen, og samtidig er der pludselig flere udgifter.

Midt i livet

Sammenbragt familie

Dine, mine og vores børn. Sammenbragte familier kan være en økonomisk udfordring, når nye familiemønstre skal fungere.

Dit barn flytter hjemmefra

Når børnene når alderen, hvor de skal til at flytte hjemmefra, er der flere ting, man bør overveje som forældre. Bl.a. kan forældrekøb være en mulighed.

Du flytter til udlandet

At flytte til udlandet er en stor beslutning – om det er for en kort eller længerevarende periode, er der flere forhold, du skal have styr på, når du tager teltpælene op og rykker uden for Danmarks grænser.

På vej på pension

På vej på pension

Aldersopsparing, ratepension og ATP. Det er nogle af begreberne, du skal kende, når du skal tage stilling til din pension. Få gode råd til, hvordan du får den økonomi, du ønsker, når pensionslivet begynder.

Får du råd til dine drømme på pension?

Vi ved, vi burde gøre det, men vi får sjældent planlagt vores tredje alder. Mød Jette, der nåede at omlægge sin økonomi i tide og få overblik over, hvordan du sikrer økonomien på pension.

Har du overblik over økonomien på pension?

Sparer jeg nok op, har jeg råd til at blive boende i min bolig, når jeg går på pension og har vi råd til at hjælpe vores børn med forældrekøb?

Svære tider

I flytter fra hinanden

Når beslutningen om at lade vejene skilles er taget, er det tid til at tænke på fremtiden - ikke mindst økonomien og den fremtidige boligsituation.

Du mister dit arbejde

Det kan have store konsekvenser at miste jobbet og det kræver overblik over den nye økonomiske situation. Få gode råd til, hvordan du håndterer situationen, hvis uheldet er ude.

Arv og testamente

Har du tænkt på, hvordan din arv skal fordeles og hvordan du kan optimere den, så dine nærmeste får det største økonomiske udbytte?

Har du overblikket?

De fleste har flere økonomiske muligheder, end de tror. Særligt som boligejer kan du have mange knapper at skrue på. For din økonomi består af mere end det, der står på din konto. Der er også din bolig og din pension.

Ved at se sammenhængen kan du åbne op for muligheder, du ikke troede, var der.

Se sammenhængen i din økonomi og få flere muligheder