Vi hjælper dig med at få din formue til at vokse

Hvad består din formue egentlig af?

Din formue består af din pension, friværdien i din bolig og din opsparing. Det vigtigste er ikke størrelsen af hver af de tre områder, men fordelingen mellem dem og hvordan de justeres efter, hvor du er i livet og dine fremtidsplaner.

Læs mere

Din bolig

Boligen er for langt de fleste den største post i budgettet, men samtidig en vigtig knap, du har at justere på, hvis du har behov for at ændre din økonomiske situation.

Læs mere

Din opsparing

Mange undlader at investere deres opsparing, fordi de er nervøse for at tabe penge, men omvendt tænker de færreste over, at de faktisk taber penge på, at pengene står kontant.

Læs mere

Din pension

En god pension giver tryghed gennem hele dit liv. Den sikrer din familie, hvis du bliver syg eller dør. Samtidig giver den dig mulighed for at leve det liv, du ønsker, når du trækker dig tilbage.

Læs mere

Hvordan vil du helst investere?

Hvis du vil investere dine penge har du tre muligheder: Du kan investere selv, investere sammen med os eller lade os investere pengene for dig.

Vi investerer for dig

Har du ikke selv tid til at pleje dine investeringer, eller vil du bare bruge tiden på noget andet, så overlad investeringerne til os.

Læs mere

Du investerer med os

Vi samarbejder om at investere dine penge. Du træffer selv beslutningen, men vi kommer med anbefalinger og gode råd.

Læs mere

Du investerer selv

Du kan spare penge, hvis du selv investerer dine penge. Det er nemt og overskueligt at handle værdipapirer i Nykredits netbank.

Læs mere

Vigtigste overvejelser ved investering

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko, du er villig til at tage.

Læs mere

Fordele til dig

Vi tilbyder attraktive kundekoncepter, som er tilpasset dine behov og hvor du kan få personlig formuerådgivning om alt fra afkast til risikostyring. Dine penge investeres efter trykprøvede metoder og vi arbejder for at din formue kommer til at passe til det, du drømmer om.

investors insights

Investeringsforeninger | 4 min

Ikke længere nok med geografisk spredning i aktieporteføljen

20. February, 2018
Research | 2:30 min

Mere urolige markeder forude

19. February, 2018
Danske aktier | 16 min

Chefanalytiker: Danske selskaber har skuffet i regnskabssæsonen

16. February, 2018
Globale aktier | 3 min

En voldsom uge på aktiemarkedet - men se det i en kontekst

14. February, 2018
Øvrige investeringer | 3 min

Kvinder vandt over mænd i stærkt aktie-år

13. February, 2018