MineMål

MineMål er et fordelsprogram, der skal hjælpe dig tættere på dine mål og drømme. Som en del af fordelsprogrammet får du bl.a. tilskud og rabatter. Det kan du få, fordi vi er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit, som giver os mulighed for at dele vores fremgang med dig. Du kan selv være med til at udvikle programmet – det gør du ved at tilmelde dig brugerpanelet.

Se, hvad der skal til for at være med

Dine fordele i MineMål

Velkomstrabat

Du får en velkomstrabat på op til 1.000 kr., når du bliver en del af programmet. Den kan du fx bruge, når du optager eller ændrer lån i Nykredit Bank.

Læs mere

Et kontant tilskud

Du får - når du er en del af fordelsprogrammet - 250 kr. ind på din MineMål-konto i din netbank hvert kvartal, indtil videre hele 2019.

Læs mere

Flere fordele på vej

Du får flere fordele i løbet af 2019, fx adgang til guides, beregnere, et netværk af samarbejdspartnere og mulighed for en renterabat på udvalgte banklån.

Læs mere

Kom og vær med

Du kan være med til at udvikle fordelsprogrammet MineMål ved at deltage i vores brugerpanel. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen med dem, der faktisk skal bruge dem.

Som en del af brugerpanelet giver du os dine input og meninger, så vi udvikler løsninger, som du kan få glæde af. 

Med MineMål vil vi gerne hjælpe dig et skridt tættere på dine mål og drømme. Vi har allerede spurgt brugerpanelet, hvad de drømmer om. Der var fire drømme, der oftest blev nævnt. Kan du genkende dem? Sæt din stemme på din drøm. Har du andre drømme, så tilmeld dig brugerpanelet, og fortæl os om dem. 

 

Tilmeld dig brugerpanelet

Brugerpanelets drømme - top 4

Hvad drømmer du om?

Mere tid i hverdagen eller tidlig pension?

Vi har været på gaden og stillet spørgsmålet: Hvad drømmer du om? Hvad ville du have svaret?

Med Nykredits fordelsprogram MineMål vil vi hjælpe dig med at få mere ud af livet som boligejer og gøre det lettere for dig at omsætte dine drømme og ønsker til konkrete muligheder og mål.