Nykredit Private Banking

For os er godt ikke godt nok

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.

Individuelle behov kræver individuel rådgivning

Det kræver tillid og indsigt at være en fortrolig og foretrukken sparringspartner. Derfor gør vi vores ypperste for at få et så indgående kendskab til dig, din formue og dit liv som muligt. 
Hos os får du din egen personlige rådgiver, som sammen med vores specialister udfordrer dig på planen, idéerne og beslutningerne – med et formål: At give dig nyt overskud.

Bedst til Private Banking i Danmark

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.

Få mere drømmebil for pengene med Nykredit Flexleasing

Vi har gjort flexleasing så enkelt, fleksibelt og gennemskueligt som muligt. Det giver nogle unikke fordele for dig, der gerne vil køre i en bil lidt udover det sædvanlige.

Se dine muligheder med Nykredit Flexleasing

Drømmebolig i Spanien

Vi kan hjælpe dig med at finde din udenlandske drømmebolig. Vi er specialiserede i boligmarkederne i henholdsvis Frankrig og Spanien, og hjælper dig igennem boligkøbets processer fra start til slut. Vi har bl.a. hjulpet parret Jeanne og Christian i jagten på deres drømmebolig på Mallorca. Her stod vi til rådighed og besvarede parrets spørgsmål, der opstod undervejs i deres købsproces.

Læs mere om drømmebolig i Spanien

Liebhaversalg - kom godt videre til dit næste hjem

Der er både store følelser og økonomi i spil, når en liebhaverbolig skal sælges. Det kræver lidt ud over det sædvanlige – også når det gælder rådgivningen. Det ved vi som Private Banking-rådgivere i Nykredit.

Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Nybolig, vores Private Banking-kunder et eksklusivt boligsalgskoncept: Liebhaversalg

Læs mere om liebhaversalg