Sammen skaber vi mere til flere

I Nykredit er vi ikke helt som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi er også en forretning ejet af en forening – og det er det, der gør hele forskellen.

Vi er dér, hvor der er brug for os

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vi vil engagere os i, hvad de drømmer om, og hvad der bekymrer dem – så vi sammen kan finde de rigtige løsninger.

At vi er foreningsejet betyder, at vi kan sikre stabile og billige lån i hele Danmark. Vi er dér, hvor der er brug for os. Faktisk står vi sammen med vores partnere i Totalkredit for over 40 % af alle realkreditlån til private boligejere.

Vi deler vores fremgang med dig

Tanken er enkel. I forening kan vi boligejere gøre mere for os selv, hinanden og for samfundet, når det går godt i forretningen, deler vi fremgangen med foreningen. I 2018 og 2019 giver koncernen Nykredit mere end 2 mia. kr. tilbage til boligejerne.

Hvor der er liv, er der lån

At vi er foreningsejet betyder, at vi låner ud i hele Danmark. Til dig, der bor i egen murstensvilla. Dig, der vil låne til et nyt græstag. Dig, der vil købe din allerførste lejlighed. Dig, der vil drive din bedstefars landbrug videre. Og dig, der brænder for at gøre forretningsdrøm til virkelighed.

Hvor der er liv, er der lån. Faktisk står vi i år for 65% af nye realkreditlån uden for de større byer.

Vi deler vores fremgang med din virksomhed

I 2018 og 2019 giver Nykredit 400 mio. kr. i rabat til danske virksomheder i hele landet. Faktisk er det sådan, at jo længere væk fra København vi kommer, desto flere rabatter giver vi tilbage. Det er vigtigt for os og den forening, der ejer os, at rabatten kommer ud til virksomheder i hele landet med store som små lån.

.